E3 krijgt dit jaar gratis evenement voor consumenten | Gamer.nl

E3 krijgt dit jaar gratis evenement voor consumenten | Gamer.nl

Hoewel de E3-beurs, dat elk jaar in juni in Los Angeles wordt gehouden, alleen voor pers en bedrijven is, wordt er dit jaar ook een afzonderlijk evenement voor consumenten gehouden.

Op E3 worden jaarlijks nieuwe games aangekondigd en zijn titels die later in het jaar pas uitkomen alvast speelbaar voor de pers. E3-organisator Entertainment Software A ociation (ESA) houdt op 14 tot en met 16 juni, gedurende de E3, ook een evenement voor consumenten.


'E3 Live', zoals het evenement heet, wordt ergens anders in Los Angeles gehouden en geeft consumenten de kans games die later uitkomen alvast te spelen en ontwikkelaars te ontmoeten. Hoewel het niet is te verwachten dat er evenveel games als op E3 zelf te vinden zijn, moet E3 Live er voor zorgen dat ook gamers die niet in de industrie werken kunnen genieten van de beurs.

Vooralsnog hebben onder andere Ubisoft, Warner Bros., HTC, Oculus en Alienware aangekondigd op E3 Live aanwezig te zijn. Hoewel E3 Live gratis is, moeten er wel tickets gereserveerd worden. De website waarschuwt dat tickets snel 'uitverkocht' kunnen zijn.

E3 2016

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou