DS-versie Call of Duty: Black Ops krijgt coöpmodus | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De coöperatieve modus zal volledig lo taan van de singleplayermodus. Hoeveel spelers tegelijk samen aan de slag kunnen is onbekend. De competitieve multiplayermodus is bovendien verbeterd en bevat net als de andere versies een perk-systeem waarmee spelers unieke kwaliteiten kunnen krijgen.

De technologie achter de game is dezelfde als die van vorige Call of Duty-spellen op DS, maar met enkele verbeteringen. Zo zal het in Black Ops makkelijker zijn om wapens op te pakken en tu en wapens te wi elen, onthult N-Space. Ook aan de besturing is gesleuteld. Naast de bestaande stylus-besturing is er een besturing toegevoegd die enkel gebruik maakt van de fysieke knoppen van de DS.  

Call of Duty: Black Ops voor de DS komt samen met de versies voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii en PC op 9 november in de winkels te liggen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou