Dragon Age 4 speelt zich voornamelijk in Tevinter af

Dragon Age 4 speelt zich voornamelijk in Tevinter af

Er is meer bekendgemaakt over de locaties waarin het aankomende Dragon Age 4 zich afspeelt. Zo speelt het land van Tevinter een belangrijke rol.

Deze informatie is te vinden in het pas gelanceerde boek BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development. In dit boek over de ontwikkelaar wordt ook informatie over de nog niet verschenen Dragon Age-game gegeven. Eurogamer-redacteur Thom Philips heeft het boek gekocht en deelde de details.

Dat de nieuwe game zich bovenal in Tevinter afspeelt, hadden veel fans wel verwacht. In Trespasser, de laatste uitbreiding van Dragon Age Inquisition, werd hier namelijk al naar gehint. Spelers hebben het land echter nog niet eerder bezocht.

In het boek worden diverse specifieke locaties aangehaald. De artwork van een glinsterende stad is waarschijnlijk gebaseerd op Antiva-hoofdstad Antiva City. Ook worden de Deep Roads - tunnels van dwergen die overal in de wereld van Dragon Age voorkomen - en Lords of Fortune - een guild met schattenjagers uit Rivian - getoond.

Dragon Age 4 werd twee jaar geleden tijdens The Game Awards aangekondigd. Toen was er alleen een korte teaser beschikbaar. Afgelopen zomer en begin dit jaar werd er wat artwork van de game getoond en tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd een trailer getoond. De game komt volgens EA niet voor april 2022 uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ondanks dat hun vorige 2 games echt ruk waren, ben ik toch benieuwd. Ik vrees echter wel dat de game vol zal zitten met politiek correcte bs.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou