Dr Disrespect keert niet terug naar Twitch

Dr Disrespect keert niet terug naar Twitch

De populaire streamerDr Disrespect heeft zich uitgesproken over zijn ban van Twitch. Dit deed hij in een exclusief interview met PC Gamer.

Dr Disrespect kreeg een paar weken geleden plotseling een ban opgelegd van het populaire streamingplatform zonderspecifieke reden. Vanuit de streamer zelf bleef het ook stil. Nu heeft Dr Disrespect zich voor het eerst uitgesproken over zijn ban. In het interview met PC Gamer zegt hij op dit moment druk bezig te zijn met het maken van toekomstplannen en dat hij niet teruggaat naar Twitch.

“Om juridische redenen kan ik niet veel zeggen, maar wat ik wel kan vertellen is dat ik niet ga terugkeren naar Twitch,” zegt de streamer. Op de vraag wat de reden was voor zijn ban zegt Dr Respect dat hij dit ook niet weet. Hij is wel aan het overwegen om juridische stappen te ondernemen tegen Twitch. Het volledige interview is hier te lezen.

Dr Disrespect

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hij en Twitch weten donders goed waarom. De enige reden waarom hij twitch aanklaagt is voor compensatie redenen. Volgens de geruchten heeft hij tijdens evenementen zich niet zo leuk gedragen, daarvoor heeft twitch hem gewaarschuwd dat als er nog meer klachten binnen kwamen dat hij zonder excuus gebanned zou worden.

0
test

@Paul_Power Really? Heb je daar toevallig een bron van?

0
test

@Paul_Power Absoluut. Hij weet echt wel waarom het gaat. Geloof er geen hol van dat niemand zou zeggen tegen hem waarom het gaat.

0

@Paul_Power Het zou wel heel raar zijn als Twitch niet zou weten waarom ze de ban hebben uitgedeeld.

0

@pfipf0 Het zou ook heel raar zijn als hij dat niet wist.

0
test

Oké.

0

Aanbevolen voor jou