Door tijdsgebrek geen onlinefuncties in Bejeweled 3 | Gamer.nl

Door tijdsgebrek geen onlinefuncties in Bejeweled 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het was een kwestie van prioriteiten en deadlines. We houden net zoals menig ander van online leaderboards maar vinden dat, net zoals zijn voorgangers, Bejeweled 3 zich richt op de singleplayer en genoeg nieuwe insteken biedt op het standaard puzzelprincipe om de liefhebbers van het genre tevreden te stellen", legt Popcaps Garth Chouteau uit in een interview met Pocketful of Megabytes. Volgens Chouteau zou deze optie in de toekomst nog wel toegevoegd kunnen worden.

Hoewel de voorgangers van Bejeweled 3 overgezet zijn naar vele verschillende platformen is Chouteau nog niet zeker over de toekomst van Bejeweled 3: "We zijn normaal gesproken vrij langzaam met het overzetten naar andere platformen nadat we ons spel hebben uitgebracht voor PC en Mac", antwoordt hij op de vraag of het spel al in de maak is voor iOS-apparaten. "Bejeweled 3 voor iPhone en iPad is waarschijnlijk iets waar we aan gaan werken… uiteindelijk…"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou