DJ-game Scratch heeft nieuwe developer en is uitgesteld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De juridische problemen begonnen toen voormalig ontwikkelaar 7 Studios overstapte van uitgever Genius Products naar Activision. Na al het getouwtrek heeft Genius een nieuwe ontwikkelaar in de arm genomen, namelijk Commotion Interactive.

Vertraging

Scratch: The Ultimate DJ heeft flinke vertraging opgelopen en gaat de oorspronkelijke verschijningsdatum van eind 2009 niet meer halen. Het spel moet nu begin 2010 in de winkels liggen voor zowel de PlayStation 3 als Xbox 360. Scratch verschijnt daardoor later dan concurrent DJ Hero, van uitgever Activision.

De extra tijd die Commotion Interactive krijgt, wordt besteed aan het ontwikkelen van een nieuwe visuele stijl en het toevoegen van muziek. De speciale aanrakingsgevoelige controller van draaitafelfabrikant Numark blijft wel ongewijzigd.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou