Dino-standalone van jaagspel theHunter naar Early Access | Gamer.nl

Dino-standalone van jaagspel theHunter naar Early Access | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

TheHunter: Primal staat los van het reguliere jaagspel theHunter en laat spelers op dinosauru en jagen. Het spel heeft zowel een singleplayer- als multiplayermodus, spelers kunnen samenwerken of het tegen elkaar opnemen. Tot 16 spelers kunnen tegelijk spelen op een eiland van 24 vierkante kilometer groot.

In theHunter: Primal beginnen spelers met weinig uitrusting, en zullen het eiland moeten verkennen om betere wapens en uitrusting te vinden. Hoewel spelers op dino's jagen, kunnen dino's de spelers ook aanvallen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou