'Detective vision' minder prominent aanwezig in Arkham Asylum 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De 'detective vision' is een filter die spelers de positie en zwakke plekken van vijanden die in de buurt staan laat zien. Ook kan hiermee gezien worden welke muren afgebroken kunnen worden om zo verborgen stukken in het spel te vinden.

Deze functionaliteit werd door spelers van Batman: Arkham Asylum zo handig bevonden, dat sommigen van hen de filter gedurende het hele spel aan lieten staan. Deze modus gaf spelers dus een behoorlijk voordeel ten opzichte van de vijanden in het spel, maar had wel als gevolg dat zij weinig tot niets meekregen van de grafische stijl, zo laat Hego weten.

Aangepaste realiteit

"Het was een gameplay-besluit om de 'detective vision' zo sterk te maken, maar we gaan proberen om die fout niet weer te maken",  aldus Hego. Hij liet weten dat deze functie in het tweede deel "meer weg gaat hebben van een aangepaste realiteit", in plaats van een volledig filter.

 


 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou