Destiny-streamer King Gothalion ruilt Twitch ook in voor Mixer

Destiny-streamer King Gothalion ruilt Twitch ook in voor Mixer

Steeds meer bekende Twitch-streamers maken de overstap naar Mixer, de videostreamingdienst van Microsoft. De nieuwste toevoeging is King Gothalion, die bekendstaat voor zijn Destiny-streams.

De bekende streamers Ninja en Shroud maakten eerder al de overstap naar Mixer. en worden nu gevolgd door King Gothalion, wiens echte naam Cory Michael is. De streamer speelt vooral Destiny, maar doet regelmatig ook streams met Borderlands.

Via Twitter laat Cory weten dat zijn streaming-toekomst ligt bij Mixer, met daarbij een link naar zijn nieuwe kanaal. In een video van twee minuten gaat hij in op zijn keuze en geeft hij toe dat hij het geen moeilijke keuze vond om te maken. “Ik ging zitten met de gedachte dat dit een moeilijke keuze ging zijn, maar om eerlijk te zijn was het eigenlijk heel makkelijk,” aldus Cory.

Hij gelooft dat een nauwere samenwerking met Microsoft en Xbox gaat helpen en dat het hem gaat helpen met hetgeen waarom zijn kanaal draait: “het goed doen in de gaming-industrie.” Zo noemt hij een aantal zaken op waarbij deze nieuwe samenwerking voor hem gaat helpen, zoals het verzamelen van geld voor goede doelen en het ondersteunen van nieuwe streamers.

Hij zegt te begrijpen dat niet alle mensen mee verhuizen naar het nieuwe platform, maar hij hoopt wel feedback te ontvangen. Hij sluit af door te zeggen dat er niks gaat veranderen qua content, maar dat dit alleen op een ander platform wordt uitgezonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaan we nu van elke kansloze die overstapt een berichtje plaatsen? Hou het lekker bij echt game-nieuws.

0
test

@Battlestar28 Helemaal mee eens, who cares. Keek eerst niet en kijk nu ook niet, ik speel zelf

0
test

@Battlestar28 Ik kijk ook niet naar streamers, maar waarom is die jongen dan gelijk kansloos? Hij verdient zijn inkomen met wat ie graag doet, games spelen. Dat is de droom toch? Ik noem dat niet kansloos. Wat ik daar zelf van vind doet er niet zoveel toe, ik snap de lol niet van kijken naar hoe een ander gamed, maar goed, blijkbaar zijn er erg veel mensen die dat wel leuk vinden.

0
test

@Battlestar28 Er zal vast veel nieuws op deze site staan over onderwerpen / games en/of platformen waar jij geen interesse voor hebt. Misschien kun je die berichten niet lezen/ over slaan? Heb je ook meer tijd over om te gamen!

0
test

Deze gast ken ik ook niet. Lekker belangrijk dit nieuws... gaaaap.

0

Aanbevolen voor jou