Demon's Souls en aankomende remake naast elkaar gelegd

Demon's Souls en aankomende remake naast elkaar gelegd

YouTuber Phobia heeft beelden van de oorspronkelijke Demon's Souls en de aankomende remake naast elkaar gelegd ter vergelijking.

In de video zijn beelden van dezelfde locaties en vijanden te zien - aan de linkerkant die van de oorspronkelijke game op PlayStation 3, aan de rechterkant die van de aankomende remake op PlayStation 5. De PS3-versie loopt daarbij op een emulator om het naar 4K en 60 frames per seconde te upscalen, om zo de vergelijking duidelijker te maken.

De remake van Demon's Souls geheel opnieuw opgebouwd en krijgt een nieuwe 'Fractured Mode'. Spelers kunnen daarbij kiezen tussen twee grafische modi: eentje gericht op graphics en eentje op framerate. De remake wordt ontwikkeld door Bluepoint Games, een studio gespecialiseerd in het maken van remakes. Zij hebben onder andere de remakes en remasters van Shadow of the Colossus, de Uncharted-trilogie en Gravity Rush op hun naam staan.

De remake van Demon's Souls is vanaf 19 november beschikbaar, tegelijk met de lancering van de PlayStation 5.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja ik wou zeggen, day one instabuy, maar wordt waarschijnlijk een 2021 als ik mazzel heb-buy... met de huidige pre-orders :/ Voor mij is dit nog altijd de beste soul's game ooit gemaakt, de game die elke andere rpg voor mij verknalde, en hoeveel uren ik wel niet in de tower of latria heb doorgebracht om als de old monk gesummoned te worden, ontelbaar ;)

0
test

Gruwelijk, kan niet wachten! De enige From Software game die ik nog nooit gespeeld heb.

0
test

@garciagarcia Precies hetzelfde voor mij!

0

Aanbevolen voor jou