De Xbox Games with Gold van december zijn bekend

De Xbox Games with Gold van december zijn bekend

Microsoft heeft de Xbox Games with Gold van december aangekondigd.

Het gaat om games die abonnees van Xbox Live Gold zonder extra kosten kunnen downloaden. Zolang ze abonnee blijven van Xbox Live Gold, kunnen ze de spellen blijven spelen.

De meest opvallende toevoeging is Saints Row: Gat Out of Hell. Deze stand-alone uitbreiding voor Saints Row 4 verscheen in 2015 en laat spelers Johnny Gat besturen in een openwereldsetting, die inmiddels de vleugels van een engel heeft om mee rond te vliegen. De Xbox 360-game kan van 1 tot 15 december geclaimd worden.

Op 1 december tot eind dit jaar komt ook de point and click-adventure The Raven Remastered beschikbaar. Verder wordt Double Fine's puzzel-adventuregame Stacking van 16 tot en met 31 december aangeboden en is van 16 december tot en met 15 januari de arcade-actiegame Bleed 2 beschikbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gat Out of Hell is een x360 game? Holy cow, tijd vliegt voorbij

0
test

@The soy sauce als ik me niet vergis is ie er ook wel voor de ps4 en xbox one. Maar volgens mij is dat letterlijk gewoon een port zonder noemenswaardige verbeteringen of zo.

0
test

@darkmanwls Het is een stand alone uitbreidingspakket voor Saints Row IV en is uitgegeven door Deep Silver voor de PlayStation 3, de PlayStation 4, Windows, de Xbox 360 en de Xbox One. Het spel kwam in Europa op 20 januari 2015 uit.[2] En kwa update heb je gelijk alleen saints for the third kreeg een one x update volgens lijst van micro.

0

The Raven Remastered lijk mij wel een leuk spel.

0

Aanbevolen voor jou