De wall-run is uit Cyberpunk 2077 gehaald

De wall-run is uit Cyberpunk 2077 gehaald

Het is niet meer mogelijk om in Cyberpunk 2077 over muren te rennen.

Dat heeft level designer Max Pears aan Gamereactor verteld. "Ah, het wall-runnen. Dat is iets wat we uit de game hebben gehaald vanwege ontwerpredenen. Je hebt nog altijd veel flexibiliteit in hoe je beweegt, dat is zeker."

In voorgaande gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 was het wall-runnen wel te zien. Spelers konden over muren rennen om zo bijvoorbeeld op lastig te bereiken plekken te komen, of vijanden te verrassen.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game is via backward compatibility speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer de consoles lanceren. Het spel wordt ontwikkeld door CD Projekt Red, de studio achter de The Witcher-games. Hieronder is een recentelijk uitgebrachte trailer te bekijken.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

https://www.youtube.com/watch?v=dbDRkaNO8dE

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver net als dat er enorme zorgen zijn over de PS4 en Xbox one versies. Elke keer als gamejournalisten de games konden spelen/ bekijken, werd deze afgespeeld op een superdikke PC. Dat staat in geen enkele verhouding met bv. een PS4 die 7 jaar oud is en voor die tijd al een gemankeerde processor had. Ik koop deze game dan ook zeker voor de PC, want ik vrees dat er op de PS4 + Xbox One enorm veel dingen zijn weggelaten om de game toch nog soepel te kunnen laten draaien. Met terugwerkende kracht hadden ze deze game wellicht direct voor de PS5 + Xbox whatever kunnen maken, want ik ben bang dat heel veel mensen hierover gaan vallen. Aan de andere kant zijn er natuurlijk genoeg mensen die niet direct overstappen op de nieuwste consoles, dus op deze manier zullen de verkoopcijfers wel een stuk hoger uitvallen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@garciagarcia Tsja, PS4, Xbox one, laten we wel wezen, het zijn aardappels.

0

Aanbevolen voor jou