De Sims 4 ondersteunt mods | Gamer.nl

De Sims 4 ondersteunt mods | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Volgens SimsVIP komt er in De Sims 4 een specifieke folder waarin gebruikers hun mods kunnen opslaan en willen de makers van De Sims 4 ervoor zorgen dat mods zo goed mogelijk ondersteund worden. Hierom is er ook een data format-document dat bijgehouden en uitgebreid wordt, zodat er geen conflicten kunnen ontstaan met eventuele De Sims 4-mods die gedraaid worden. Ook komt er in het Opties-scherm een specifieke knop voor mods, zodat deze makkelijk kunnen worden gevonden.

Tot slot wordt op de officiële De Sims 4-forums ook een specifieke plek ingericht waar mensen mods kunnen delen, feedback kunnen geven en vragen kunnen stellen. De Sims 4 verschijnt 4 september op pc. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou