Dawn of War II Special Edition wordt op maat geleverd | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In special editions zit altijd wel een extraatje waar je meestalniets mee hebt, maar met de speciale edities van Dawn of War II komtdaar verandering in. Relic biedt namelijk vier verschillende pakkettenaan, bij vier verschillende winkels, allemaal met hun eigen extra's. Enwie niet kan kiezen, kan ze ook alle vier kopen.

We beginnen met de Destroyer Wargear-set. Deze set is voor de gamersdie wel van een beetje vuurkracht houden en biedt nieuwe uitrustingvoor Arvitus en zijn eenheid van Devastator Marines, waaronderDevastator bepantsering, een Heavy Bolter en een raketwerper.Daarnaast kun je jouw eenheden uitrusten met vier exclusievelegerkleuren en kun je de Novamarines episode spelen. De DestroyerWargear-set is exclusief verkrijgbaar bij Bol.com.

 

Ben je liever een geruisloze moordenaar dan kies je maar liever voor de Destroyer Wargear-set. Deze set is gemaakt voor de sluipschutters onder jullie en biedt nieuwe uitrustingvoor Cyrus Scout Squad, waaronder nieuwe bepantsering, een sluipschuttergeweer en een shotgun.Ook in deze set zitten  vier exclusievelegerkleuren en kun je de Angels of Redemption episode spelen. De Sniper Wargear-set is exclusief verkrijgbaar bij Dynabyte.

Dood van boven in de Vanguard Wargear-set. Deze set is bedoeld voor de hoogvliegers van Sergeant Thaddeus en zijn A ault Marines en geeft de koper het recht op nieuwe bepantsering,een Bolt Pistol en een Chain Sword.Tevens zitten er deze set ook vier exclusievelegerkleuren en kun je de Brazen Claes episode spelen. DeVanguard Wargear-set is exclusief verkrijgbaar bij Dixons.

Het laatste pakket biedt de Sternguard Wargear-set aan. Deze set staat garant voor flexibiliteit en geeft Sergeant Tarkus en zijn Tactical Marines nieuwe bepantsering,een Bolter en enkele Master Crafted Grenades.Ook in deze laatste set zitten  vier exclusievelegerkleuren en kun je de Taurans episode spelen. DeSternguard Wargear-set is exclusief verkrijgbaar bij Free Record Shop.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou