'Dark Souls 3 in 2016 naar PS4 en Xbox One' | Gamer.nl

'Dark Souls 3 in 2016 naar PS4 en Xbox One' | Gamer.nl

Dark Souls 3 komt in 2016 naar PlayStation 4 en Xbox One. Dat blijkt uit gelekte informatie. Een pc-versie zou worden overwogen.

De gelekte informatie komt van een onbekende, mogelijk anonieme bron. Dat blijkt uit een YouTube-video met de gelekte informatie en screenshots. De video meldt dat er op de E3 meer informatie onthuld wordt over Dark Souls 3. Dat is in lijn met een eerder gerucht dat hierop wees.

Volgens de gelekte informatie krijgt Dark Souls 3 multiplayer voor 1 tot 4 spelers, tien verschillende kla es en twaalf omgevingen. Ook zijn er 45 nieuwe vijanden en 15 nieuwe bazen. Mogelijk wijst dit erop dat daarnaast vijanden en/of bazen uit eerdere Dark Souls-spellen terugkeren.

Verder wijst de video op een nieuw systeem voor baasgevechten, genaamd 'Heat Up'. Wat dit precies inhoudt is niet duidelijk. Daarnaast zouden er in elk geval twee nieuwe aanvallen zijn: Rush-in en Circle. Rush-in is een aanval waarbij spelers naar een vijand toesnellen en schade riskeren, maar veel schade doen als deze aanval raakt. Met Circle kunnen spelers wegrollen vlak nadat ze geraakt zijn.

Volgens het eerdere E3-gerucht kondigt uitgever Bandai Namco Dark Souls 3 aan tijdens Sony's E3-persconferentie. Deze start op 16 juni om 03:00 Nederlandse tijd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou