Dance Central 2 krijgt stembesturing, multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste Dance Central stond niet toe dat er twee personen tegelijkertijd aan het dansen waren voor de camera van Kinect, iets wat in Dance Central 2 wel mogelijk is. Aan beide kanten van het scherm zijn voor de twee spelers afzonderlijke danscommando's te zien. Spelers kunnen meedoen of stoppen met dansen, zonder dat het lied hoeft te stoppen. Daarnaast krijgen spelers de mogelijkheid het een-tegen-een tegen elkaar op te nemen of samen tegen andere mensen online te dansen. Tevens bevat het spel nieuwe podia, personages en spelmodi.

Harmonix maakte verder bekend dat alle nummers van de eerste Dance Central over zijn te zetten naar het tweede deel. De game bevat onder andere Rude Boy van Rihanna, Ma ive Attack van Nicki Minaj, Bulletproof van La Roux en Like a G6 van Far East Movement.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou