Cross-play voor Halo: The Master Chief Collection aangekondigd

Cross-play voor Halo: The Master Chief Collection aangekondigd

Cross-play komt naar Halo: The Master Chief Collection.

Dat zorgt er voor dat spelers op Xbox One en pc het tegen elkaar kunnen opnemen in de online multiplayer van de game. 343 Industries deelde het nieuws op Halo Waypoint.

Cross-play moet ergens dit jaar beschikbaar komen in de game, maar er wordt ook aan andere features gewerkt. Zo krijgt de Xbox One-versie ondersteuning voor muis en toetsenbord. Ondertussen is 343 ook bezig met de pc-versies van ODST en Halo 4.

Andere verbeteringen en toevoegingen waar 343 aan werkt zijn te vinden in het uitgebreide artikel op Waypoint.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wie wilt dit nou console gamers tegen pc is toch oneerlijke strijd. Weet dat ik het bij gears 4 snel had uitgezet sinds a pc sneller was en vol met cheaters zat. crossplay mag van mij tussen nintendo sony en xbox maar pc hoeft voor mij echt niet.

0
test

@hulstpower Ik wil dit. Het is heerlijk om nu met vrienden te kunnen spelen die alleen een console hebben. CoD Warzone is zo een stuk leuker samen. Maar ook de custom potjes nu met een man of 10 zijn hilarisch. Bij Sea of Thieves werkt het ook wel lekker en ook rocket league is nu lachen om samen met de console boys te doen. Hoop dat Halo ook steam vs xbox doet dan. En je kan prima afdwingen dat mensen een controller moeten gebruiken of een muis en toetsenbord. Het gaat mij vooral om het kunnen samenspelen met iedereen, niet perse tegen iedereen.

0
test

@Derper Ik snap het maar iemand die niet met pc gamers speelt is het irritant als je een game speelt en je hebt meteen al de voordeel tegen je. Gelukkig kwam de optie bij gears om het helemaal uit te zetten om tegen pc gamers te spelen. want dat toetseboard en muis viel nog mee maar de vele gamers die dan ook nog eens aimbods aan hadden.

0

@hulstpower Dat zeg je wel, maar bij Fortnite was juist de auto aim te sterk, waardoor kbm spelers benadeeld werden. Cross play is een goede optie, maar controls zullen nooit in balans zijn.

0
test

@Quintex ach als ze de optie er in laten om het uit te zetten kan men kiezen toch. De ene zou het willen en men zoals ik niet. Zolang dat kan ben ik al lang blij voor mij hoeft het niet

0
test

Ja voor shooters is crossplay niet optimaal tegen pc spelers. Of je moet de optie verplicht muis/toetsenbord of controller kunnen kiezen.

0

@xeros ja precies alleen zal je op de pc dan wel weer wat kunnen installeren zodat je dat kan omzeilen en nog steeds lekker met je toetsenbord en muis kan knallen

0
test

@Roy36NL dat en wat denk je van aimbots. Ga eens potje gears 4 kijken pc vs xbox met aimbots nou dan maak je helemaal geen kans.

0
test

@xeros Helaas niet alleen voor shooters... Ben groot fan van Sea of Thieves en speel het nog steeds wekelijks met vrienden op de Xbox, maar af en toe worden we toch bij PC spelers gegooid (ondanks onze voorkeur voor Xbox only) en dat is gewoon niet te winnen... We zijn niet extreem goed, maar ook niet slecht en die snelheid komt gewoon niet overeen. Ik vind het geen goede trend dat dit nu doorgezet wordt naar steeds meer games. Crossplay tussen console, helemaal perfect! Maar niet mer PC...

0

Aanbevolen voor jou