Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Console-versies Blackout-modus in Black Ops 4 vergeleken

Significante verschillen

Geschreven door Jacco Peek op
In een analyse van Digital Foundry worden de console-versies van de Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 vergeleken. Uit de vergelijking blijkt dat met name de Xbox One-versie moeite heeft de beoogde 60fps te behalen.

Blackout maakt op alle consoles gebruik van een dynamische resolutie. De Xbox One-versie draait op maximaal 900p en de One X-versie op maximaal 2160p. De PlayStation 4-versie wordt in maximaal 1080p weergegeven en de Pro-versie 2160p via checkerboarding.

In de praktijk ligt de resolutie lager, waardoor met name de Xbox One-versie er minder scherp uitziet. De Xbox One X-versie is de scherpste versie met gemiddeld zo'n 1800p. De kijkafstanden van alle consoles zijn echter gelijk.

Blackout

Tot slot wordt ook de framerate besproken, waar de Xbox One-versie wederom als slechtste uit de bus komt. Vergeleken met de andere versies weet de console de beoogde 60fps niet te behouden. In splitscreen daalt de framerate naar 30fps, maar hier en daar worden de frames afgesneden tijdens zware momenten.

Bekijk hieronder de gehele analyse.

In onze review bespreken we uitgebreid de multiplayer-, Blackout- en Zombies-modus. Jacco noemde Black Ops 4 'de innovatiefste Call of Duty sinds tijden.'

Call of Duty: Black Ops 4 is beschikbaar op pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste nummer van Red Dead Redemption 2-soundtrack gelekt Twin Mirror is van en voor fans van Twin Peaks
0

Reacties op: Console-versies Blackout-modus in Black Ops 4 vergeleken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.