Concept art geannuleerde Call of Duty online gezet | Gamer.nl

Concept art geannuleerde Call of Duty online gezet | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De third-person Call of Duty-game was in ontwikkeling bij Sledgehammer, maar werd geannuleerd. Eén van de concept artists die aan de game werkte, Eddie Del Rio, plaatste artwork van de game op zijn website. 

De third-person game, die zich in Vietnam moest afspelen, komt waarschijnlijk nooit meer uit. Sledgehammer werkt op dit moment wel aan Call of Duty: Advanced Warfare, dat dit najaar moet verschijnen. 

Alle artwork is te vinden in de portfolio van Del Rio. Wel wordt de Call of Duty-artwork afgewi eld met artwork van andere games, waaronder Star Citizen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou