Collector's Edition van Dying Light 2 gelekt

Collector's Edition van Dying Light 2 gelekt

Er is een Collector's Edition van Dying Light 2 gelekt.

Een bezoeker van het ResetEra-forum deelde een nog niet aangekondigde Collector's Edition van de game, die op de Tsjechische retailsite Xzone.cz zou hebben gestaan voordat hij weer werd verwijderd.

De Collector's Edition zou onder andere UV-stickers en een UV-lamp bevatten, een kaart met geheime locaties, een artbook, steelbook en figurine. De bijbehorende foto lijkt in ieder geval een legitiem product te tonen.

Zover bekend moet Dying Light 2 ergens dit jaar uitkomen, maar een precieze releasedatum is er nog niet. Het lekken van een Collector's Edition zou kunnen betekenen dat de release van het spel niet lang meer op zich laat wachten. Eind vorig jaar liet Techland al weten dat fans ergens begin dit jaar een aankondiging kunnen verwachten.

Dying Light 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Last gen versies met misschien een next gen patch kort na release of een fake. Na jaren wachten geloof ik het als ik het zie, erger dan cyberpunk kan bijna niet toch..

0
test

@inkmasteryPS4 Dying Light 2 is ook nooit aangekondigd voor de nieuwe consoles maar je kan wel van ze verwachten dat ze de game goed zullen blijven ondersteunen. Dat doen/deden ze ook met deel 1

0

@Ryme hoop het deel 1 was geweldig !!

0
test

Erg benieuwd naar deze game, van het weekend toevallig weer eens met deel 1 begonnen.

0

Aanbevolen voor jou