Codemasters brengt Dirt 5 deze oktober uit

Codemasters brengt Dirt 5 deze oktober uit

Codemasters heeft vandaag een nieuw deel in de off-road racefranchise Dirt aangekondigd: Dirt 5.

De eerste trailer bevat een hoop kleurrijke graphics, modder en verschillende locaties, van natuur tot steden. Het spel bevat locaties zoals New York, Rio de Janeiro, Griekenland en China en wagens als buggies, trucks en rallywagens.

Het spel heeft een carrièremodus. Het hoofdpersonage wordt ingesproken door Troy Baker (The Last of Us, InFamous: Second Son) en zijn aartsrivaal wordt vertolkt door Nolan North (Uncharted). Het tweetal zat ook al samen in een game in het 2018 verschenen God of War. Verder is ook bekendgemaakt dat het spel splitscreen multiplayer voor vier spelers krijgt naast een online multiplayer.

Dirt 5 moet ergens in oktober dit jaar verschijnen op Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. In 2021 komt de game ook naar Google Stadia. Op Xbox Series X maakt Dirt 5 gebruik van Smart Delivery.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weet je zeker dat het goede filmpje is geplaatst ... van Dirt 5, en niet van Forza Horizon 2 ......... dit is totaal geen Dirt game meer dit ziet er uit als opvolger van een Forza , want totaal geen sim meer , puur weer de arcade racer .. zie alleen al de crashes en het ijs race zonder spikes :-(

0

@ravw Daar is Dirt Rally 2.0 voor, zal wel een 3.0 hierna komen. Ze hebben de serie gesplitst, al jaren.

0
test

@ravw Dirt is altijd wel een beetje arcade, Dirt Rally is meer richting sim

0
test

Hier heb ik wel zin in, lijkt wel een beetje een mix van showdown en dirt 3. Maar van mij mogen ze weer terug naar dirt 1 gaan. Voor mij de leukste dirt en niet te veel sim

0

Aanbevolen voor jou