Cloud Imperium toont Star Citizen-singleplayercampagne voorlopig niet

Cloud Imperium toont Star Citizen-singleplayercampagne voorlopig niet

Star Citizen-maker Cloud Imperium meldt dat het de singleplayercampagne van de game, Squadron 42, voorlopig nog niet toont. Volgens regisseur Chris Roberts is de game nog niet ver genoeg in ontwikkeling.

"...Daarom heb ik besloten dat het beter is om Squadron 42-gameplay publiekelijk te tonen, noch het over de releasedatum te hebben totdat we dichterbij het einde zijn en verzekerd zijn van hoeveel tijd we nog nodig hebben om de game af te maken", zegt Roberts op de website van de game.

In Squadron 42 sluiten spelers zich aan bij deUnited Empire of Earth Navy en biedt onder andere schooteractie en 'grootschalige ruimtegevechten'. De campagn werd in 2014 aangekondigd op Kickstarter en werd al getoond in verschillende trailers.

Tot slot meldt Chris Roberts dat de Briefing Room-reeks op YouTube een pauze neemt tot er meer nieuws over de game is. Een releasedatum voor Squadron 42 is onbekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het zou vorig jaar uitkomen, en nu willen ze niks laten zien? Ze willen van alles toevoegen terwijl de basis niet ineens op orde is.

0
test

Toen elite dangerous werd aangekondigd werd er een beetje lacherig gedaan. Die zou toch NOOIT tegen Star Citizen opkunnen? Inmiddels is Elite al 6 jaar uit en een betaalde en meerdere onbetaalde DLC verder, met een nieuwe betaalde DLC zeer dichtbij die onder andere je ook laat rondlopen buiten je schip en fps style shooter missies laat doen. Eigenlijk doet die game straks alles wat Star Citizen beloofd maar nog steeds niet levert. En dan ook nog eens allemaal binnen 1 game, en niet in allerlei verschillende modules. En ja, wie weet wordt Star Citizen ooit wel een veel betere game. Maar vooralsnog ligt Elite gigantisch ver voor.

0

Aanbevolen voor jou