Ontwikkelaar Climax, dat onder andere verantwoordelijk is de succesvolle gamereeks MotoGP, heeft op haar website een vacature geplaatst waarin men op zoek is naar een VP of Business Development en een Director of Business Development. In deze vacature worden een aantal games genoemd waar Climax momenteel aan werkt. Naast reeds aangekondigde titels als ATV Fury III, Moto-GP 3, Delta Force: Black Hawk Down en Tron 2.0: Killer App, wordt er ook een nog niet aangekondigde titel genoemd: Sudeki 2.

Het lijkt er dus op dat Climax momenteel werkt aan een opvolger voor Sudeki, de Xbox exclusieve RPG die men onlangs in de Verenigde Staten uitbracht. Het spel is daar echter niet bepaald juichend onthaald en lijkt vooral bij de hardcore RPG fanaten niet in de smaak te vallen. De aankondiging van een opvolger is daarom des te opvallender. Sudeki zal eind deze maand ook in Europa moeten verschijnen.

Naast Sudeki 2 worden er nog een aantal andere games genoemd die we niet direct thuis kunnen brengen: Codename Avalon, The Final Option en Dragon Wars. Verder werkt men ook nog aan een aantal producten die men liever nog helemaal niet wil noemen.

Met dank aan squall_robbert voor het melden van dit nieuws.