Cerberus Network is voor 'goede relatie' met consumenten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Cerberus Network is een portaal in Ma Effect 2 dat er voor moet zorgen dat spelers op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het Ma Effect-universum. Consumenten die Ma Effect 2 eerstehands aanschaffen zijn geen extra bedrag verschuldigd voor het gebruik van het netwerk, terwijl eigenaren van een tweedehands exemplaar moeten betalen.

Volgens Ray Muzyka en Greg Zeschuk van BioWare is een goede relatie met de consument opbouwen zeer belangrijk, of ze de game nu eerstehands of tweedehands hebben gekocht. "Of het nu gaat om downloadbare content voor Ma Effect 2 of dingen die in de toekomst worden uitgebracht, we willen de klant tevreden stellen", aldus Muzyka.

Deze maand komt er nieuwe gratis downloadbare content uit voor Ma Effect 2, namelijk het Hammerhead-pakket. Dit pakket bevat mi ies gerelateerd aan het gebruik van een nieuw voertuig, de Hammerhead. Er komt ook content beschikbaar waar spelers voor moeten betalen. Bioware brengt de eerste 'Premium' downloadbare content genaamd 'Kasumi's Stolen Memory' in april uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou