Update: nieuwe Warzone-wapens en map Modern Warfare uitgesteld

Update: nieuwe Warzone-wapens en map Modern Warfare uitgesteld

Update: de eerste grote update van Call of Duty: Warzone is uitgesteld. Dat maakte ontwikkelaar Infinity Ward bekend via Twitter.

De update had vannacht live moeten gaan en moest onder andere nieuwe wapens en een map naar de game brengen. Nu heeft Infinity Ward aangekondigd dat de update is uitgesteld. Volgens de ontwikkelaar moet de game ‘één dezer dagen uitkomen’. De tweet is hieronder te bekijken.

Origineel bericht: Later vandaag komt er een update uit voor Call of Duty: Warzone die nieuwe wapens in de game lanceert. Dat maakte ontwikkelaar Infinity Ward onlangs bekend.

Call of Duty: Warzone kwam in februari uit op verschillende platformen. De nieuwe update brengt onder andere nieuwe wapens naar Warzone. Zo zijn er vanaf morgen een 725 shotgun, MK2 Carbine, EBR-14 scherpschuttersgeweer en een Desert Eagle in de game vinden. De wapens hebben een zeldzaamheid van common tot uncommon.

De mulitplayermodus van Modern Warfare krijgt vandaag daarnaast een nieuwe map. Khandor Hideout is een 6v6-map van gemiddelde grootte. De situatie vindt plaats in Urzikistan, maar voor de rest is er nog niets over bekend. Verder komt er een nieuwe Operator Bundle voor Talon naar de Modern Warfare Store. Talon is een Coalition operator en wordt gepaard met zijn dappere hond. Dit pakket bevat twee blueprints voor wapens en twee tier skips.

Infinity Ward heeft niet laten weten wanneer de update plaatsvindt. Als de ontwikkelaar de gebruikelijke tijd aanhoudt, is de update rond zeven uur vanavond te downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De update is nu uitgesteld en ze weten niet presies warneer die gaat komen nog.

0
test

De wapens zaten al in Warmode en zijn niet nieuw, wat nieuw is dat ze nu te vinden zijn als ground loot.

0

Aanbevolen voor jou