Call of Duty online spelen gaat mogelijk geld kosten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Dit nieuwe model zou mogelijk kunnen betekenen dat mensen extra moeten betalen om games van Activision online te moeten spelen. Tippl meldde in het interview dat, hoewel het lastig is om het online busine -model van World of Warcraft naar andere franchise van de uitgever te vertalen, het zeker verwacht kan worden dat dit gaat gebeuren. De uitgever gaat hiervoor de kennis die door de jaren heen is opgedaan door hun eigen onlineteam en dat van Blizzard combineren.

Marktonderzoek

Volgens Tippl hebben fans aangegeven dat er vraag is naar extra mogelijkheden, content en innovatie die ze momenteel nog mi en en zijn ze zelfs bereid hiervoor te betalen. Mogelijk komt deze informatie uit een marktonderzoek dat Activision afgelopen juni heeft gehouden.

Wanneer het nieuwe model van start moet gaan en wat het precies gaat inhouden, is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou