Tijdens een presentatie van Rubin op E3 werd gemeld dat Rubin zou hebben gezegd dat er een Wii U-versie van Ghosts in de maak is. Nu meldt hij echter dat dit nog niet bevestigd is. "Ik weet het antwoord niet eens. Ik zweer je, ik weet het echt niet. Ik probeerde tijdens dat interview te zeggen dat ik het echt niet weet en er echt niet over mag praten. Ik mag niet eens praten over het feit dat ik het niet weet."

Rubin laat wel weten dat Ghosts op de Wii U zou kunnen draaien. "Als je naar de specs kijkt, dan zou de Wii U-versie ongeveer hetzelfde zijn als de Xbox 360- en PS3-versies. Sommige dingen (in de hardware) zorgen er misschien voor dat (de Wii U-versie) er net iets beter uitziet. Ik heb er niet genoeg mee gespeeld om het te weten. Ik heb er thuis één staan en ik vind het een cool apparaat; ik kan ZombiU maar niet neerleggen."

Call of Duty: Black Ops 2, het meest recente deel in de shooterreeks, verscheen eind vorig jaar wel op de Wii U. Ghosts is tot nu toe voor PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One en PlayStation 4 bevestigd.