Bungie-oudgediende Joseph Staten helpt mee met ontwikkeling Halo Infinite

Bungie-oudgediende Joseph Staten helpt mee met ontwikkeling Halo Infinite

Joseph Staten, die jarenlang aan de Halo-franchise heeft gewerkt, is nu in dienst van 343 Industries om aan Halo Infinite te werken.

Dat heeft de ontwikkelaar aangekondigd via een nieuwe blogpost. Staten heeft jarenlang bij Bungie aan de Halo-franchise gewerkt en was daar onder andere verantwoordelijk voor de tussenfilmpjes van de eerste drie Halo-games. In 2014 ging hij bij Xbox Games Studios aan de slag - zijn meest recente project is het deze week gelanceerde Tell Me Why.

Staten is nu de project lead van de Halo Infinite-campagne, waardoor hij het team helpt om het verhaal op de best mogelijke manier vorm te geven. "Als je van Halo's verhaallijnen, personages en universum houdt, is dit een van de mensen die je mag bedanken", zo schrijft 343 Industries in de blog. "Hij zorgt er voor dat het getalenteerde team achter de Infinite-campagne alles heeft om een geweldige Halo-game te maken."

Halo Infinite werd onlangs uitgesteld van de Xbox Series X-lancering eind dit jaar naar 2021. Een precieze nieuwe datum is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de multiplayer free-to-play wordt. Halo Infinite staat gepland voor Xbox Series X, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah kijk.. de bezem :-)

0
test

Deze game gaat 2021 niet halen als er nu 1 persoon bijgehaald moet worden om de boel te redden. Ik verwacht zelfs dat ze eerdaags het hele management team of leiderschap gaan vervangen.

0
test

@ali3n8tor de game gaat 2021 wel halen maar dan nog is de game niet altijd af. Het is een live game die 10 jaar mee moet dus ze zullen hem blijven patchen en updates geven.

0
test

@ali3n8tor valt wel mee hoor, denk dat deze voornamelijk het verhaal moet gaan verbeteren obv reeds bestaande content, die in de loop van tijd ook wat verbeterd zal worden. Denk dat aan gameplay ansich weinig meer zal veranderen.

0

Aanbevolen voor jou