Nieuwe Brain Training aangekondigd voor Switch

Nieuwe Brain Training aangekondigd voor Switch

Nintendo heeft een nieuwe versie van Brain Training voor de Switch aangekondigd in een trailer op YouTube, De nieuwe game richt zich op training met de Joy-Con en touch-input.

Als je ooit een Nintendo DS hebt gehad dan komt de naam Brain Training je vast bekend voor, de game komt nu ook naar de Nintendo Switch. In een Japanse trailer wordt alvast getoond hoe het werkt en met wat voor elementen er gespeeld kan worden; de game maakt bijvoorbeeld gebruik van de infraroodcamera in de Joy-Con.

De Joy-Con scant de vorm van de hand en kan zo bijvoorbeeld zien hoeveel vingers de gebruiker omhoog houd, wat vooral voor kinderen bedoeld is. Verder is er te zien dat het ook mogelijk is om samen te spelen, door ieder een Joy-Con in handen te nemen.

Uit de trailer blijkt dat de game veel nieuwe features heeft, maar oude minigames uit de originele game komen ook terug, zoals Sudoku. Tevens wordt er gedemonstreerd hoe de nieuwe Nintendo Switch stylus gebruikt kan worden om het makkelijker te maken met betrekking tot het invoeren van de antwoorden.

De trailer is bedoeld voor Japan en er is ook alleen een Japanse releasedatum bekend, maar er is een grote kans dat de game ook naar het Westen komt.

Bekijk hieronder de trailer.

Watch on YouTube

Brain Training voor Switch komt op 27 december uit in Japan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is toch te bizar voor woorden dat je een Switch Lite released, en vervolgens titels gaat aankondigen die enkel op de vorige switch werken? =/

0
test

Inderdaad @WvA Beetje rare keuze. Nu moeten ze dadelijk op de boxart zetten ‘niet standaard bruikbaar op switch lite tenzij je extra joycons aanschaft’. Of zoiets. En als dat mogelijk is om die te gebruiken. Op zich snap ik de keuze voor braintraining wel maar dat ze dan enkel touchscreen besturing pakken. Heel rare keuze

0
test

@WvA Het zou pas bizar zijn als je een product met minder functies uitbrengt en dan alle toekomstige spellen zonder die eruit gehaalde functies maakt.

0
test

@Sisko Aan het einde van de dag vind ik het gewoon bizar dat die functies er uberhaupt uitgehaald zijn ;) Het hele idee van de Switch (het kunnen ''switchen) en het makkelijk even multiplayeren vond ik juist zo tof aan het ding.

0
test

@WvA Detectie van Switch Lite waarbij het onderdeel met infrarood vingerherkenning wordt vervangen door de reguliere manier van sommetjes met stylus schrijven.

0

Aanbevolen voor jou