Bloomberg: Nintendo maakt zich op voor recordverkopen games

Bloomberg: Nintendo maakt zich op voor recordverkopen games

Nintendo maakt zich volgens bronnen van href="https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-03-15/nintendo-is-said-to-target-record-year-in-switch-game-sales" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Bloomberg </a>op voor een volgend recordjaar.

Daarbij gaat het om het fiscale jaar dat op 1 april 2021 begint en eindigt op 31 maart 2022. Volgens partners en leveranciers van het bedrijf voorspelt Nintendo in die periode in totaal 250 miljoen games te verkopen, vergeleken met 205 miljoen exemplaren tijdens het huidige fiscale jaar. Daarmee zou Nintendo wederom een record breken.

Volgens Serkan Toto van consultatiebureau Kantan Games heeft de voorspelling te maken met nieuwe hardware en 'blockbustergames' tijdens de rest van het jaar. Eerder meldde Bloomberg dat er in de tweede helft van 2021 een krachtiger Switch-model met een oledscherm verschijnt.

Nintendo heeft de volledige line-up voor 2021 nog niet onthuld. De grootste aankomende titels zijn Monster Hunter Rise, New Pokémon Snap, Mario Golf: Super Rush, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD en Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben persoonlijk een beetje klaar met de 'another day, another Switch Pro rumour'-berichten, maar als ik dit lees dan is Nintendo wel echt iets van plan... Nieuwe hardware is inderdaad een manier om software te pushen.

0

Aanbevolen voor jou