Blizzard start met experimentele modus Overwatch

Blizzard start met experimentele modus Overwatch

Blizzard is begonnen met de uitrol van een experimentele modus voor Overwatch, genaamd Tripple Damage. De modus maakt ruimte voor drie aanvalsrollen per team.

Waar Overwatch-teams normaal bestaan uit twee personages in elke rol - tank, damage of support - wijzigt Tripple Damage dit naar driemaal damage ten koste van één tankpersonage. De modus is ingevoerd vanwege de hoge wachttijd voor damage-spelers voorafgaand aan een potje.

Tripple Damage is onderdeel van de nieuwe Experimental Card, in feite een testruimte die is bedoeld om radicale gameplay-wijzigingen te testen. In tegenstelling tot de public test server is de Experimental Card direct toegankelijk op alle platformen en telt alle gemaakt progressie.

In onderstaande Developer Update vertelt Overwatch-regisseur Jeff Kaplan meet over de modus en de gedachte achter de Experimental Card.

Vorige week verschenen geruchten over een mogelijke Overwatch-anime op Netflix.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Net als in elk online spel wil niemand de tank zijn, in mmo's ook altijd wachten totdat er een tank vrij is. Ze zouden tanks meer beloningen moeten geven, bv lvl boost voor alts ofzo. Zodat wanneer je een tanktype speelt je ook voortgang kan boeken met een ander character.

0

@HunterSeeker De echt leuke tanks in Overwatch zijn de off-tanks, die mag ik graag spelen.

0
test

@HunterSeeker Vreems genoeg is het in Final Fantasy 14 juist de healer waar er altijd te weinig van zijn.

0
test

In onderstaande Developer Update vertelt Overwatch-regisseur Jeff Kaplan meet over de modus en de gedachte achter de Experimental Card. Meet moet meer zijn.

0

Aanbevolen voor jou