Slechtziende gamer emotioneel na zien toegankelijkheidsopties The Last of Us: Part 2

Slechtziende gamer emotioneel na zien toegankelijkheidsopties The Last of Us: Part 2

Steve Saylor, een slechtziende gamer, heeft zijn reactie geplaatst op het zien van de verschillende toegankelijkheidsopties van The Last of Us: Part 2. Saylor kreeg eerder toegang om de game te spelen.

The Last of Us: Part 2 komt deze week uit op de PlayStation 4. Vorige week maakte PlayStation al de vele toegankelijkheidsopties voor de populaire game bekend. The Last of Us: Part 2 heeft meer dan zestig opties voor slechtzienden. Zo zijn er verschillende kleuropties waar spelers uit kunnen kiezen. Een volledig overzicht is hier te bekijken.

Naugthy Dog noemt dit hun meest toegankelijke game tot nu toe en Steve Saylor is het daarmee eens. Op Twitter plaatste hij zijn eerste reactie op het zien van alle opties. “Ik… had dit niet verwacht. Dit is waar we voor strijden. Dankjewel Naugthy Dog”, zegt hij in de video. Steve Saylor is werkzaam als redacteur bij Can I Play That?, een website die zich focust op de toegankelijkheid van games voor mensen met een beperking. Zijn reactie is hieronder te bekijken.

The Last of Us: Part 2 komt 19 juni uit op de PlayStation 4. Lees hier Erik’s review over het langverwachte vervolg.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een aandacht zoeker. Er zijn ergere dingen in de wereld

0
test

@Yakuo Dan kan je bijna nooit meer iets doen of zeggen want er zijn altijd wel ergere dingen in de wereld. Overal altijd maar ergens iets negatiefs van vinden is lekker makkelijk. Hij is hartstikke blij dat hij net als mensen zonder beperkingen kan genieten van een game. Wees blij voor die doelgroep, want jouw leven wordt echt niet minder door deze extra opties...

0

@Yakuo Je bedoelt er zijn mooiere dingen? Deze man huilt van blijdschap. Hij zet zich blijkbaar enorm in voor accessibility en nu ziet hij daar iets van terug. En bij wat voor game ook nog! Ik snap het wel en ik vind 't mooi zoiets.

0
test

It's awkward to see a grown man cry.

0

Aanbevolen voor jou