Bèta van Allods Online gaat derde fase in | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers van de bèta hebben vanaf nu de mogelijkheid om tot level 34 door te spelen. Ben je in bezit van deze testversie, dan wordt het spel automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie. Spelers die hier niet over beschikken kunnen voor 23 januari een code aanvragen op de website van het spel.

Daarnaast werd bekendgemaakt dat vanaf 18 januari de 'slaughter-week' van start gaat. In deze week wordt het spel gevuld met extra opdrachten en evenementen om de systemen van het spel tot het uiterste te drijven.

Allods Online is een free-to-play-game van ontwikkelaar Nival Interactive. Uniek is dat de speler een eigen schip kan bouwen om vervolgens met een groep vrienden aan boord te gaan en de zwevende eilanden van spelwereld te verkennen. Het uiteindelijke versie van spel wordt aan het einde van dit jaar verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou