Berichten op MiiVerse worden gemodereerd | Gamer.nl

Berichten op MiiVerse worden gemodereerd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Nintendo gaat personeel inhuren om de berichten die in het sociale netwerk worden geplaatst te controleren op niet toegestane content. "De aantrekkingskracht van een sociaal netwerk is de directe feedback", geeft Iwata toe tegenover LA Times. "Aan de andere kant is het absoluut e entieel dat ouders erop moeten kunnen vertrouwen dat MiiVerse een veilige plaats is voor hun kinderen. (...) Persoonlijk lijkt dertig minuten me acceptabel."

Welke regels Nintendo gaat hanteren bij het modereren van de content, is nog onbekend.

MiiVerse

MiiVerse is een sociaal platform dat wordt geïntegreerd in de Wii U, maar ook bereikbaar zal zijn vanuit browsers. Het startscherm van MiiVerse is het eerste wat spelers zien wanneer ze hun Wii U opstarten. Dit wordt weergegeven als een soort plein waarop de Mii's van alle spelers van de betreffende Wii U worden getoond, samen met de Mii's van vrienden en andere mensen in hetzelfde land. Bij de Mii's worden berichten getoond die de spelers hebben achtergelaten, en de spellen die ze spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou