Beelden geannuleerde Blizzard-game Starcraft: Ghost gelekt

Beelden geannuleerde Blizzard-game Starcraft: Ghost gelekt

Starcraft: Ghost, een geannuleerde game van Blizzard uit begin 2000 is mogelijk gelekt. Beelden van de game verschenen onlangs op YouTube.

De game werd in 2002 aangekondigd door Blizzard. Starcraft: Ghost is een third person-shooter die zich afspeelt in het Starcraft-universum met Terran Ghost Nova in de hoofdrol. Door verschillende problemen met vertragingen, veranderingen en consoles werd de ontwikkeling van de game uiteindelijk stilgelegd in 2006. Nu, veertien jaar later, zijn er plotseling beelden verschenen van de game. De beelden verschenen op twee YouTube-kanalen, Leers Meneses en

Watch on YouTube

. De beelden komen mogelijk van een bespeelbare Xbox-build van de game die in een verkochte dev-kit zat. Je kan de beelden hieronder bekijken.

Watch on YouTube

De video op het kanaal van Leers Meneses is ondertussen door de gebruiker zelf verwijderd. De reden hiervoor is niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Holy shit!

0
test

Vandaag even geprobeerd op mijn 360, uit preservering-oogpunt een enorme goeie vondst van historische waarde, maar als game (het is meer een amper werkende beta) wordt wel duidelijk tijdens het spelen waarom starcraft ghost gecancelled is :)

0

Aanbevolen voor jou