'Battlefield: Hardline-bèta 3 februari van start' | Gamer.nl

'Battlefield: Hardline-bèta 3 februari van start' | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

EA heeft de nog niet bevestigd dat de datum inderdaad correct is. Het is niet bekend of de datum voor alle platforms geldt, tot nu toe heeft EA nog niet aangegeven of Xbox-consoles eerder toegang krijgen tot de bèta dan andere platforms. Eerder kreeg een aantal YouTubers een mail van EA waarin het bedrijf al zei dat de bèta 3 februari begint.

Deze maand zei EA al dat de open bèta van Hardline naar alle platforms komt, en liet twee maps zien die speelbaar zijn tijdens de bèta. Ook is al bekend dat de open bèta als gamemodi Conquest en de racemodus Hotwire krijgt. Verder kunnen spelers de Heist-modus voor de bèta vrijspelen door een speciale community-mi ie in Battlefield 4 te volbrengen. Battlefield: Hardline komt 19 maart uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou