Battlefield: 2142 krijgt na twee jaar nieuwe patch | Gamer.nl

Battlefield: 2142 krijgt na twee jaar nieuwe patch | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta-patch voegt vier nieuwe maps toe aan het spel, evenals "verschillende verbeteringen op het gebied van de client en server, inclusief verbeterde beveiliging van accounts". Spelers krijgen daarnaast het booster pack Northern Strike, dat nieuwe maps, nieuwe voertuigen en een nieuwe modus bevat.

De patch is 1,3 gigabyte groot en is te downloaden via Fileplay. Om de patch te kunnen draaien moet patch 1.50 reeds geïnstalleerd zijn. "Als de servers de stre test aankunnen, wordt deze [bèta-patch] ook de versie die bij de lancering uitkomt. We proberen de noodzaak om een herinstallatie te doen te beperken, mocht dat veranderen", zegt een woordvoerder van ontwikkelaar Dice op het forum van Electronic Arts.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou