Winter update voor Battlefield 1 verhoogt level cap en meer | Gamer.nl

Winter update voor Battlefield 1 verhoogt level cap en meer | Gamer.nl

Battlfield-ontwikkelaar Dice heeft meer details verschaft over de inhoud van de Winter update van Battlefield 1, die vanaf vandaag beschikbaar is.

De update lost vooral problemen op met het voortgang ysteem en kleinere bugs in Battlefield 1. In een livestream had Dice aangegeven om in eerste instantie een kleinere update uit te brengen, maar vanwege de feedback van fans heeft de ontwikkelaar besloten om ook nieuwe toevoegingen te introduceren.

Een van deze toevoegingen is de verhoogde cla rank. Deze is verhoogd naar 50. Als spelers bepaalde mijlpalen bereiken in de game, zoals een hogere rank, worden nieuwe dog tags vrijgespeeld. Ook zijn er meer mogelijkheden om kill cards aan te pa en.

'Ribbons' keren terug in de Winter update. Spelers worden beloond met een ribbon en bonus experience als zij bepaalde 'tasks' weten te klaren. In de update zullen twintig ribbons beschikbaar zijn en in toekomstige updates zullen er meer volgen.

Spelers die een server hebben gehuurd krijgen een nieuwe kick en ban optie en een optie om het voor spelers mogelijk te maken om op maps te stemmen. Verschillende wapens, voertuigen en de UI zijn ook aangepast in de update.

De update is vanaf vandaag beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou