'Batman: Arkham Legacy wordt op The Game Awards onthuld'

'Batman: Arkham Legacy wordt op The Game Awards onthuld'

Een nieuwe game in de Arkham-reeks, genaamd Batman: Arkham Legacy, zou in december op The Game Awards worden onthuld.

Dat claimt YouTube-kanaal SLCMOF. Volgens hen komt de informatie van dezelfde bron die eerder de geannuleerde Damian Wayne Batman-game lekte. The Arkham Channel bevestigt tevens het gerucht.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een nieuwe Arkham-game van Warner Bros Montréal. Het spel zou al op verschillende evenementen worden aangekondigd, maar vooralsnog is dat niet gebeurd. Dit nieuwe gerucht herhaalt de info uit eerdere reportages: het spel zou draaien om het Court of Owls-verhaal. Vooralsnog is echter nog niets bevestigd.

The Game Awards worden in de nacht van 12 op 13 december gehouden. Naast dat diverse games in de prijzen vallen, worden er elk jaar veel nieuwe titels aangekondigd en nieuwe trailers getoond.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor mij hoeft dit eigenlijk niet zo, tenzij er echt baanbrekende nieuwe gameplay elementen in gaan komen. Ik was de arkham serie namelijk eigenlijk al wel zat na knight (en eigenlijk al wel een beetje tijdens die game)

0
test

@darkmanwls Grappig dat je dat zegt, ik heb AK hier al jaren liggen en ik kom er niet doorheen. Die vorige drie Arkham-games heb ik compleet verslonden, ja ook Origins. Toch misschien maar weer eens een poging wagen..

0
test

Geweldige spellen en ja ik vond Arkham knights waanzinnig gaaf. Een nieuwe game? Dan moet het wel heel vernieuwend zijn

0
test

@chefry Vernieuwing nergens voor nodig. Zijn prima games en er zat sowieso niet echt veel vernieuwing tussen de huidige delen.

0
test

@Breadpit Niet helemaal waar, Van een asylum naar een stad, van stad naar nog grotere stad met badmobiel. Anders soorten missies dus vernieuwing was voldoende aanwezig

0

Aanbevolen voor jou