Axiom Verge komt over twee weken naar Wii U | Gamer.nl

Axiom Verge komt over twee weken naar Wii U | Gamer.nl

Vanaf 1 september kunnen Wii U-bezitters de game Axiom Verge kopen in de eShop. Dat heeft de maker van de game laten weten in een href="http://www.axiomverge.com/blog/feels-like-coming-home">blogpost</a>.</p>

Dat Axiom Verge naar Wii U zou komen was al bekend, maar destijds werd er nog niet gesproken over een exacte releasedatum. Tom Happ, de man die verantwoordelijk is voor een groot deel van de game, heeft aangegeven dat hij erg blij is dat dat zijn game op Wii U beschikbaar gaat zijn. Hij is namelijk groot fan van Nintendo-titels zoals Metroid waar hij naar eigen zeggen een hoop inspiratie vandaan haalde voor het maken van Axiom Verge.

Axiom Verge kwam eerder al uit op verschillende platformen, maar volgens Happ is de Wii U-versie de beste van allemaal. "Ondanks het feit dat de game al op meerdere platformen beschikbaar is denk ik dat de Wii U-versie waarschijnlijk de beste is. Het is de enige console die leaderboards ondersteunt voor de Speedrun-modus. En met de Gamepad kunnen spelers de kaart van de hele wereld zien zonder het spel te pauzeren", schrijft Happ in zijn blogpost.

Axiom Verge kan vanaf 1 september gedownload worden in de Wii U eShop voor 17,99 euro.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou