ASUS maakt nieuwe Gaming Lineup bekend tijdens CES 2018 | Gamer.nl

ASUS maakt nieuwe Gaming Lineup bekend tijdens CES 2018 | Gamer.nl

ASUS heeft tijdens CES 2018 de nieuwe Gaming Lineup bekendgemaakt.

Het bedrijf heeft hierbij meerdere intere ante producten onthuld, waaronder de Bezel-free Kit. Hiermee kunnen gebruikers meerdere monitoren met elkaar verbinden, zodat de beelden direct in elkaar overlopen. Doordat de ruimte gedicht is tu en de monitoren door middel van licht brekende tu enstukken wordt volgens de maker de game-ervaring sterk verbeterd (zie boven).

De Bezel-free Kit is zo ontworpen dat de monitor op een hoek van 130 graden met elkaar verbonden zijn. Uit onderzoek dat ASUS heeft uitgevoerd blijkt namelijk dat dit de optimale visuele ervaring biedt.

Media has no description

Daarbij zijn twee gaming laptops, genaamd ROG G703 en ROG Strix SKT T1 Hero Edition onthuld.

De ROG G703 is de eerste gaming laptop ooit die een full HD 17,3" beeldscherm combineert met Nvidia's G-Sync, die zorgt voor een refresh rate van 144Hz. Daarbij biedt de laptop de mogelijkheid de proce or te overclocken tot een maximum van 1974MHz voor extra hoge framerates tijdens het gamen.

De ROG Strix SKT T1 Hero Edition markeert de eerste samenwerking tu en ROG en het bekende Koreaanse e-sports-team en League of Legends-kampioen SK Telecom T1. Deze laptop komt met verschillende, gelimiteerde collectibles, waaronder een teamtrui en muismat.

T1
ROG G703

Ook is de ROG Strix GL12 desktop aangekondigd. Een desktop die een overclocked, achtste generatie Intel Core i7 proce or combineert met Nvidia GeForce 1080 HD graphics en een gemakkelijk te vervangen SSD.

De kast heeft lichtgevende snedes in het design op de voorkant met aanpasbare Aura Sync-lichteffecten.

ROG GL12
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou