Assassin’s Creed Valhalla-releasedatum bevestigd voor 17 november

Assassin’s Creed Valhalla-releasedatum bevestigd voor 17 november

Nadat de releasedatum van Assassin’s Creed Valhalla eerder dit weekend lekte, heeft Ubisoft aangekondigd dat de game inderdaad op 17 november uitkomt.

Dat deed het bedrijf tijdens de Ubisoft Forward-livestream. Daarnaast toonde het uitgebreide nieuwe gameplaybeelden van het spel. Hierin is te zien hoe spelers de spelwereld verkennen en grootschalige gevechten houden.

Eerder dit weekend verscheen er kort een Instragram-post op de pagina van Ubisoft Italië waarin de releasedatum al onthuld werd. De Instagram-post werd kort daarna weer verwijderd. De afgelopen weken lekten er al diverse gameplaybeelden van de aankomende Assassin’s Creed-game uit.

Assassin's Creed Valhalla speelt zich in de negende eeuw af en bevat Noorwegen en Engeland als speelbare locaties. Valhalla introduceert nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om eigen nederzettingen uit te bouwen en macht en invloed te verkrijgen. Ook kunnen spelers nu in elk hand een ander wapen gebruiken. Het is, net als in Assassin's Creed Odyssey, ook mogelijk om als vrouwelijk personage te spelen.

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 17 november voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De game verschijnt ook op PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer de consoles eind dit jaar verschijnen.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou