Assassin's Creed Origins binnenkort mogelijk in 60 fps op current gen

Assassin's Creed Origins binnenkort mogelijk in 60 fps op current gen

Er komt komende week waarschijnlijk een patch uit voor Assassin's Creed Origins waarmee de game in 60 frames per seconde draait op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Twitter-account PlayStationSize vond in de PSN-database update 1.60 voor de game, waarin valt te lezen dat er "een hogere framerate op PS5" wordt toegevoegd. Afgelopen december meldde Ubisoft al dat het ging proberen om 60 frames per seconde aan Origins op current gen-consoles toe te voegen, dus dat lijkt komende week te gebeuren.

Sinds afgelopen augustus kan Assassin's Creed Odyssey, dat na Origins uitkwam, al in 60 frames per seconde worden gespeeld op PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Ubisoft werkt al geruime tijd aan het volgende deel in de reeks, Assassin's Creed Infinity. Ook gaan er geruchten over een spin-off die dit of volgend jaar uit moet komen, met de codenaam Rift. De game zou draaien om Assassin's Creed Valhalla-personage Basim en oorspronkelijk een uitbreiding voor dat spel zijn geweest.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

a little too late voor mij, maar uiteraard een fantastische patch voor nieuwkomers. Zou deze ook niet spoedig op pass komen te staan?

0
test

@kleinekoosjer Ja ze hebben gezegd tussen april en juni. Dus grote kans dat ze hebben gewacht op deze patch en die dan naar gamepass komt.

0
test

@Lavalera 6 juni staat er op gamepass app dat ie komt

0

Aanbevolen voor jou