Assassin's Creed: Brotherhood krijgt in januari nieuwe gratis DLC | Gamer.nl

Assassin's Creed: Brotherhood krijgt in januari nieuwe gratis DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De DLC bevat een nieuwe multiplayermap en een nieuwe modus. De Pienze Map wordt beschreven als "de perfecte speelplaats om rond te rennen. Jagers en doelwitten kunnen opgaan en verdwijnen in hun omgeving." De nieuwe modus heet Chest Capture Mode, waarin twee teams van drie spelers samen met Templars schatkisten moeten verdedigen of veroveren.

Animus Project 1.0

Ubisoft laat weten dat 'Animus Project 1.0' vanaf nu verkrijgbaar is op Xbox Live en PlayStation Network. Hierin zit ook een nieuwe map en multiplayermodus. Advanced Alliance is een variant op de reeds in het spel aanwezige Alliance-modus. In de nieuwe spelmodus is het identificeren en benaderen van tegenstanders echter een stuk lastiger, omdat de locaties waar zij spawnen minder voorspelbaar zijn. De nieuwe map neemt spelers mee naar Mont Saint-Michel, een schiereiland met smalle straatjes, gebouwen die de hoogte in gaan en een klokkentoren. Deze DLC is tevens gratis.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou