"Gefeliciteerd, Sony, jullie hebben nu de volledige aandacht van Anonymous", valt op de website te lezen. "De recentelijke, rechterlijke vervolging van mede-hackers GeoHot en Graf_Chokolo heeft ons niet alleen verontrust, maar is als onvergefelijk verklaard." Sony is op het moment in een rechtszaak verwikkeld met George 'Geohot' Hotz omdat deze de beveiligingscode van de PlayStation 3 gekraakt en verspreid heeft.

"Jullie hebben het juridische systeem misbruikt in een poging om informatie over hoe jullie producten werken achter te houden", schrijft Anonymous. "Jullie hebben slachtoffers gemaakt van jullie eigen klanten, enkel omdat ze informatie bezitten en delen, en een doelwit gemaakt van ieder die deze informatie zoekt. Hiermee hebben jullie de privacy van duizenden mensen geschonden. Dit is de informatie die [de hackers] gratis aan de wereld wilden geven. Dezelfde informatie die jullie geheim willen houden uit hebzucht en totale controle over je gebruikers."

Anonymous

De anonieme protestgroepering Anonymous is een groep online gebruikers die als gemeenschap gecoördineerd protesteert. Doorgaans gebeurt dit door 'hacktivisme': protesteren door websites te hacken en onbereikbaar te maken. Zo haalde Anonymous de websites van PayPal, MasterCard en Visa offline toen deze partijen donaties aan WikiLeaks onmogelijk maakten. Anonymous is ontstaan op het afbeeldingenforum 4Chan.