Angry Birds 2 officieel uitgebracht | Gamer.nl

Angry Birds 2 officieel uitgebracht | Gamer.nl

Ontwikkelaar Rovio heeft Angry Birds 2 officieel uitgebracht voor iOS en Android. De game is voor zowel Android als iOS gratis te downloaden, maar bevat wel in-app aankopen.

In tegenstelling tot het eerste deel krijgen spelers niet steeds opnieuw 'levens' als zij een level herstarten. In plaats daarvan ontvangen zij een beperkt aantal kaarten, die de beschikbare vogels vertegenwoordigen Als die op zijn voordat alle varkens in een level zijn verslagen, gaat er een leven van het totaal af.

Per half uur krijgen spelers weer een extra leven, maar deze zijn ook aan te schaffen via edelstenen. Daarnaast bevat Angry Birds 2 ook advertenties voor andere spellen van Rovio. Die worden tijdens het pauzescherm getoond.

Het officiële tweede deel introduceert verder levels met meerdere segmenten en betere animaties, baasgevechten, toverspreuken, dagelijkse uitdagingen en toernooien tegen andere spelers. De dagelijkse opdrachten leveren edelstenen op. 

Hoewel Angry Birds 2 pas enkele uren in de appwinkels staat, was het spel in bepaalde regio's al geruime tijd te spelen. De game beleefde afgelopen maart al een zogeheten soft launch in Canada en Australië, destijds onder de naamAngry Birds: Under Pigstruction.

Door NU.nl

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou