Amiibo gaan scènes uit NES- en SNES-games ontgrendelen | Gamer.nl

Amiibo gaan scènes uit NES- en SNES-games ontgrendelen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Spelers kunnen geen gehele games spelen, maar wel een serie door Nintendo geselecteerde scènes uit de NES- en SNES-games. Door Amiibo opnieuw te scannen kunnen spelers een nieuwe scène selecteren. "We hopen dat wanneer je contact maakt met je Amiibo, het snel wi elen van de game-scènes je positief verrast en je laat voelen alsof je een game-cartridge plaatst," meldt Nintendo.

De functie komt in eerste instantie naar de Wii U. Nintendo heeft nog niet bekendgemaakt of de NES- en SNES-games ook op de 3DS beschikbaar komen. Met de New 3DS is het wel mogelijk om Amiibo's te scannen en voor de 3DS komt Nintendo deze zomer met een externe Amiibo-scanner.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou