Nieuws
pokemon

Meer details over Pokémon Home verschenen

Details voor Nationaldex en boxes

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er is alweer nieuwe informatie naar buiten gekomen voor de nieuwe Pokémon-service, Pokémon Home. Verschillende Japanse media-outlets waren de afgelopen dagen aan de slag gegaan met een demoversie.

De Engelse vertaling van de informatie verscheen onlangs op Serebii.net. In de demo-versie kwamen er een aantal nieuwe functies aan het licht. Zo hebben mensen met premium-abonnement 200 boxes, waarin ze Pokémon kunnen opslaan. Ook is het bij Pokémon Home niet mogelijk om eieren naar de service over te zetten. Volgens een aantal Japanse outlets staat de release van Pokémon Home gepland voor medio februari.

Ook is er een zoekfunctie, waarmee je met verschillende critiria pokémon kan zoeken. Als je pokémon uit Pokémon Let’s Go Pikachu of Pokémon Let’s Go Eevee naar Pokémon Home overzet kunnen ze hun abilities niet in oudere games gebruiken.

In de mobiele versie van Pokémon Home is het mogelijk om 3D-versies van pokémon te bekijken en rond te draaien. Als laatste is er bekendgemaakt dat de National Pokédex gescheiden is per regio, zodat je alle Pokémon tegelijkertijd kan bekijken. Ook is het mogelijk om een aparte lijst met pokémon per regio te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Franse psycholoog behandelt Fortnite-verslaafden met Zelda Nieuw record voor gelijktijdige spelers in Counter-Strike: Global Offensive
2

Reacties op: Meer details over Pokémon Home verschenen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  HunterSeeker

  • 10 februari 2020 14:58
  Laat ze een fysieke pokedex uitbrengen die wel alles doet wat je wilt, ipv beperkingen en abbonementen. Denk dat daar meer mensen op wachten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Snafu9

  • 10 februari 2020 16:28
  @HunterSeeker
  Ik verwacht eerder een Pokedex met abonnement. En als je een Pokedex fysiek wil hebben zal dat ook wel weer voor €60,- of meer in de winkel liggen. Daar kan ik bijna 4 jaar Pokemon Home voor nemen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.