GameSpy heeft als eerste website een review online gezet van Raven's bloederige shooter Soldier of Fortune 2. Dat deze shooter grafisch verbazingwekkend zou worden was wel duidelijk, maar de gameplay bleef nog een heikel punt. De onlangs uitgebrachte multiplayer-test viel niet bij iedereen in even goede aarde. Maar volgens Gamespy is het zeker een goed spel met een eindscore van 90% behoort het dan ook echt tot te toppers.The Lowdown: With solid action, great graphics and lots of replay value, SoF2 is easily one of the best action games of the year.

Pros: Excellent combat and enemy AI; great graphics, multiplayer modes and random mission generator offer tons of replayability.

Cons: Some frustrating stealth missions; you'll need a powerhouse system to truly enjoy the eye candy. Dit headshot is niet meer voor herhaling vatbaar In hoeverre de score van Gamespy integer tot stand is gekomen valt alleen te betwijfelen. GameSpy als bedrijf heeft veel baat bij een goede verkoop van spellen als Soldier of Fortune 2, en was het niet deze demo die via Fileplanet, een onderdeel van Gamespy, exclusief naar buiten werd gebracht? Ook het feit dat het een exclusieve eerste review is duidt niet altijd op betrouwbaarheid. Maar misschien is Soldier of Fortune 2 ook wel gewoon echt een goed spel. Je kan de review in ieder geval hier lezen.