Alle Star Citizen-schepen worden tijdelijk gratis beschikbaar gesteld

Alle Star Citizen-schepen worden tijdelijk gratis beschikbaar gesteld

Vanaf vandaag worden schepen in Star Citizen anderhalve week gratis beschikbaar gesteld.

De actie valt onder de zogenaamde 'Intergalactic Aerospace Expo 2950' en duurt tot 2 december. Dit is opvallend, omdat vele schepen in Star Citizen veel echt geld waard zijn. Het gaat om alle schepen in de game - meer dan honderd stuks, waaronder de nieuwe Mercury Star Runner.

De schepen komen niet allemaal tegelijk beschikbaar. Elke schipfabrikant krijgt een eigen dag in de spotlight. Op de website van ontwikkelaar Robert Space Industries is een schema zichtbaar. In het virtuele New Babbage Tobin Expo Centre worden shows gehouden waarin elke fabrikant zijn producten etaleert.

Star Citizen

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Valt nog wel mee als ze tijdelijk gratis zijn, als in ook alleen voor die tijd dus gratis te gebruiken, anders zou je je wel heel erg bedrogen voelen als je voor veel geld die schepen gekocht hebt, terwijl het spel dus nog steeds niet uit beta is.

0

@SuperDre het is een van de bekende Free Fly event die ze wel vaker doen. maar nu in combinatie met de IAE Expo. Dus alleen in deze 1,5 week gratis.

0
test

...ik was vergeten dat deze game nog steeds in ontwikkeling was.

0
test

@Qinneth Gaat goed, ze zijn al bij Alpha 3.12 met o.a.: -Behring A03 Sniper Rifle -Reputatie systeem -Multi-Tool Tractor Beam -2 nieuwe schepen Duurt eventjes maar dan heb je ook wat.

0
test

@LordLuc Maar wat heb je dan precies? Het gaat over een game die inmiddels al bijna 10 jaar in ontwikkeling is, en nog altijd in alpha fase is. Elite dangerous is later aangekondigd, is inmiddels al jaren uit en bijna aan zijn 2e uitbereiding toe, en heeft inmiddels aan functionaliteiten praktisch wat Star citizen beloofd maar nog steeds niet heeft.

0

Aanbevolen voor jou